divendres, 4 de maig del 2007

No el volem pas, el polígon industrial!

La candidatura d'ERC aposta amb fermesa per l'eliminació absoluta del projecte de polígon industrial que des de fa alguns anys plana sobre l'entrada del poble (zona de Can Riera).

A finals dels anys 90, quan CiU governava simultàniament la Generalitat de Catalunya, l'Ajuntament de Roda de Ter, l'Ajuntament de Masies de Roda i l'Ajuntament de Tavèrnoles es van mantenir converses molt avançades i negociacions per instaurar aquest polígon.

L'Institut Català del Sól fins i tot va adquirir terrenys a tal efecte, tot i que encara eren (i encara avui ho són) qualificats com a rústics.

Caldrà dialogar amb aquest organisme de la Generalitat per tal de trobar un altre destí a aquestes propietats, però des d'ERC apostem per no donar pas llum verda a aquesta actuació urbanística que, pensem, malmetria el nostre paisatge i no ens aportaria cap benefici al municipi, ara que des de l'època dels govern estatals del PP les indústries mitjanes no han de satisfer als ajuntaments l'impost d'activitats econòmiques, com abans passava.