dilluns, 11 de juny del 2007

Apostem per un govern unitari

PROPOSTA D’ORGANITZACIÓ DE LES TASQUES MUNICIPALS QUE FA EL GRUP D’ERC per a l' Ajuntament de Tavèrnoles (Mandat 2007-2011)



1.- El govern serà unitari, ERC + CIU

2. -L’alcaldia serà per a ERC

3.- L’alcalde delegarà en 3 regidors d’ERC les seves respectives àrees

4.- L’alcalde delegarà en 1 o 2 regidors de CIU les seves respectives àrees (La segona regidoria estarà condicionada al gest de col.laboració demanat pel Sr. Joan Roura).

5.- Hi haurà doncs 1 o 2 regidors de CIU sense delegació d’àrea.

6.- Aquests regidors de CiU, sense delegació d’àrea, altres membres de la candidatura de CiU i altres veïns a proposta de CiU col·laboraran amb els regidors delegats de les àrees, mitjançant un grup de treball unitari a cada àrea.

7.- Els membres de la candidatura d’ERC que no són regidors i altres veïns a proposta d’ERC col·laboraran amb els regidors delegats de les àrees, mitjançant un grup de treball unitari a cada àrea.

8.- Els grups de treball de cada àrea, sota la direcció del regidor delegat i (si escau) de l’alcalde, seran unitaris i mixtes (membres d’ERC i membres de CiU) i tenen per objecte assessorar al regidor delegat de cada àrea en els assumptes que s’hagin d’aprovar al ple municipal o per decret i col·laborar en les accions de govern que s’hagin de desenvolupar en les matèries pròpies de cada àrea.

9.- Es procurarà determinar un pla d’actuació municipal, en base als programes electorals d’ERC, de CiU i de les propostes que s’articulin des dels grups de treball i des dels processos de participació ciutadana que s’engeguin.